Мю – Бернлі / Грінвуд повторив рекорд Руні по голам за МЮ в АПЛ до 20 ... - Як тільки футболісти мю так.

Мю – Бернлі / Грінвуд повторив рекорд Руні по голам за МЮ в АПЛ до 20 ... - Як тільки футболісти мю так.. «мю» набирает 66 очков и на 8 баллов отстаёт от лидирующего в апл «манчестер сити». Початок о 22:15 за київським часом. Гравці бернлі не один десяток разів допускалися їх у поточному сезоні, тож для червоних дияволів ця зустріч може стати ще одною легкою прогулянкою. Детальніше про матч читайте у нашому звіті. 8.7 відсотка матчу — стільки часу володів м'ячем поль погба у вчорашньому поєдинку апл «бернлі» — «манюнайтед».

До финиша сезона остаётся 6 туров. «мю» набирает 66 очков и на 8 баллов отстаёт от лидирующего в апл «манчестер сити». 8.7 відсотка матчу — стільки часу володів м'ячем поль погба у вчорашньому поєдинку апл «бернлі» — «манюнайтед». Початок о 22:15 за київським часом. Як тільки футболісти мю так.

Поцілунок Маліновського, злощасний Вамангітука, сотня ...
Поцілунок Маліновського, злощасний Вамангітука, сотня ... from static.ua-football.com
8.7 відсотка матчу — стільки часу володів м'ячем поль погба у вчорашньому поєдинку апл «бернлі» — «манюнайтед». «мю» набирает 66 очков и на 8 баллов отстаёт от лидирующего в апл «манчестер сити». Як тільки футболісти мю так. Детальніше про матч читайте у нашому звіті. До финиша сезона остаётся 6 туров. Дивіться відео голів та огляд матчу на футбол 24. Матч відбудеться сьогодні, 22 січня, на стадіоні олд траффорд у манчестері. Гравці бернлі не один десяток разів допускалися їх у поточному сезоні, тож для червоних дияволів ця зустріч може стати ще одною легкою прогулянкою.

Як тільки футболісти мю так.

Дивіться відео голів та огляд матчу на футбол 24. Гравці бернлі не один десяток разів допускалися їх у поточному сезоні, тож для червоних дияволів ця зустріч може стати ще одною легкою прогулянкою. А ви що думаєте з цього приводу? «мю» набирает 66 очков и на 8 баллов отстаёт от лидирующего в апл «манчестер сити». Матч відбудеться сьогодні, 22 січня, на стадіоні олд траффорд у манчестері. Початок о 22:15 за київським часом. До финиша сезона остаётся 6 туров. Як тільки футболісти мю так. 8.7 відсотка матчу — стільки часу володів м'ячем поль погба у вчорашньому поєдинку апл «бернлі» — «манюнайтед». Детальніше про матч читайте у нашому звіті.

Гравці бернлі не один десяток разів допускалися їх у поточному сезоні, тож для червоних дияволів ця зустріч може стати ще одною легкою прогулянкою. Дивіться відео голів та огляд матчу на футбол 24. А ви що думаєте з цього приводу? «мю» набирает 66 очков и на 8 баллов отстаёт от лидирующего в апл «манчестер сити». Матч відбудеться сьогодні, 22 січня, на стадіоні олд траффорд у манчестері.

АПЛ: «МЮ» переміг «Бернлі» і зміцнив позиції в лізі
АПЛ: «МЮ» переміг «Бернлі» і зміцнив позиції в лізі from static.ukrinform.com
Детальніше про матч читайте у нашому звіті. Дивіться відео голів та огляд матчу на футбол 24. «мю» набирает 66 очков и на 8 баллов отстаёт от лидирующего в апл «манчестер сити». 8.7 відсотка матчу — стільки часу володів м'ячем поль погба у вчорашньому поєдинку апл «бернлі» — «манюнайтед». Гравці бернлі не один десяток разів допускалися їх у поточному сезоні, тож для червоних дияволів ця зустріч може стати ще одною легкою прогулянкою. Початок о 22:15 за київським часом. До финиша сезона остаётся 6 туров. Матч відбудеться сьогодні, 22 січня, на стадіоні олд траффорд у манчестері.

Детальніше про матч читайте у нашому звіті.

8.7 відсотка матчу — стільки часу володів м'ячем поль погба у вчорашньому поєдинку апл «бернлі» — «манюнайтед». Гравці бернлі не один десяток разів допускалися їх у поточному сезоні, тож для червоних дияволів ця зустріч може стати ще одною легкою прогулянкою. Початок о 22:15 за київським часом. Як тільки футболісти мю так. Матч відбудеться сьогодні, 22 січня, на стадіоні олд траффорд у манчестері. До финиша сезона остаётся 6 туров. А ви що думаєте з цього приводу? Дивіться відео голів та огляд матчу на футбол 24. Детальніше про матч читайте у нашому звіті. «мю» набирает 66 очков и на 8 баллов отстаёт от лидирующего в апл «манчестер сити».

«мю» набирает 66 очков и на 8 баллов отстаёт от лидирующего в апл «манчестер сити». До финиша сезона остаётся 6 туров. 8.7 відсотка матчу — стільки часу володів м'ячем поль погба у вчорашньому поєдинку апл «бернлі» — «манюнайтед». Гравці бернлі не один десяток разів допускалися їх у поточному сезоні, тож для червоних дияволів ця зустріч може стати ще одною легкою прогулянкою. А ви що думаєте з цього приводу?

АПЛ: «МЮ» і «Челсі» зіграли внічию
АПЛ: «МЮ» і «Челсі» зіграли внічию from static.ukrinform.com
«мю» набирает 66 очков и на 8 баллов отстаёт от лидирующего в апл «манчестер сити». Детальніше про матч читайте у нашому звіті. А ви що думаєте з цього приводу? Як тільки футболісти мю так. 8.7 відсотка матчу — стільки часу володів м'ячем поль погба у вчорашньому поєдинку апл «бернлі» — «манюнайтед». До финиша сезона остаётся 6 туров. Матч відбудеться сьогодні, 22 січня, на стадіоні олд траффорд у манчестері. Дивіться відео голів та огляд матчу на футбол 24.

А ви що думаєте з цього приводу?

8.7 відсотка матчу — стільки часу володів м'ячем поль погба у вчорашньому поєдинку апл «бернлі» — «манюнайтед». Дивіться відео голів та огляд матчу на футбол 24. Початок о 22:15 за київським часом. До финиша сезона остаётся 6 туров. «мю» набирает 66 очков и на 8 баллов отстаёт от лидирующего в апл «манчестер сити». Матч відбудеться сьогодні, 22 січня, на стадіоні олд траффорд у манчестері. Гравці бернлі не один десяток разів допускалися їх у поточному сезоні, тож для червоних дияволів ця зустріч може стати ще одною легкою прогулянкою. Як тільки футболісти мю так. Детальніше про матч читайте у нашому звіті. А ви що думаєте з цього приводу?

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama